Gå til innhold

Om EN SNAP

 

«EN SNAP» er en kampanje utarbeidet av Barnas Jurist, i samarbeid med samarbeidspartnere som Plapre, Advokatfirmaet Haavind, med flere. Kampanjen er finansiert gjennom støtte fra Extrastiftelsen.

Formålet med kampanjen er å informere unge i aldersgruppen 13 – 17 år om deres rettigheter på nett. Gjennom opplysning og informasjon ønsker vi å forhindre ulovlig spredning av nakenbilder blant barn og unge.

Kampanjen omhandler deling av seksualiserte bilder uten samtykke, via sosiale kanaler som Snapchat. Den går utelukkende som betalte annonser på Snapchat.


BARNAS JURIST

Barn og ungdom har mange rettigheter, men det er ikke alltid lett å bli tatt på alvor av de voksne. Er det noe i livet ditt som er vanskelig og som du lurer på om handler om en rettighet? Da kan du ta kontakt med oss, så finner vi sammen ut om vi kan hjelpe deg. Hvis vi ikke kan hjelpe deg kjenner vi til mange andre som kan hjelpe.

Barnas Jurist er et tiltak under Gatejuristen i Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo. Vi gir gratis rettshjelp til barn og unge opp til 25 år. Vårt mål er å bidra til at flere barn og unge får sine grunnleggende rettigheter oppfylt.


PLAPRE

“Innhold tiltrekker.” Dette er vår filosofi. Vi jobber kreativt og analytisk med alt innhold slik at leseren forstår verdien av ditt budskap. Vår approach er content marketing, og dette leveres i mange formater. Det kan være tekstproduksjon, videoproduksjon, infographics, innholdsdrift, community management, innholdsplattformer og kampanjedrift – for å nevne noen.


ADVOKATFIRMAET HAAVIND

Det er med stolthet vi i Haavind støtter Barnas Jurist og deres arbeid for å trygge rettssikkerheten til barn og unge. Våre advokater, vår stab og hele firmaet stiller seg bak saken til Barnas Jurist, og vi bidrar alle sammen til å støtte arbeidet.

%d bloggere liker dette: